Näkymä on vanhentunut

Sivu on vanhentunut. Ole hyvä ja päivitä sivu.

Valikko
Luo käyttäjä
Salasanan palautus
Finnish
English
Ohje sivulle
Muokkaa sivun ohjetta
Ohjeet ovat universaaleja ja ne näkyvät kaikissa moya-lippukaupoissa!

Ohjeet tietokonepaikkalipun ostamiseen

Lue ensin ohjeet tarkasti ja siirry vasta sitten lipunmyyntijärjestelmään ostamaan lippuja.

  1. Kokoa oma ryhmä. Mitä isompi ryhmä, sitä halvemmat ovat tietokonepaikkaliput. (ks. ryhmäalennukset). Valitkaa ryhmästä ryhmänjohtaja, joka hoitaa lippujen ostamisen ja koodien jakamisen ryhmälle.
  2. Rekisteröitykää lipunmyyntiin. Kaikkien jäsenten tulee rekisteröityä itse lipunmyyntijärjestelmään, syöttää tietonsa ja lisätä kuvansa.
  3. Ryhmänjohtaja ostaa liput. Ryhmänjohtaja ostaa konepaikkaliput koko ryhmälle. Varmista, että konepaikkojen määrä on oikea, ennen kuin klikkaat Osta-painiketta.
  4. Maksa tilauksesi. Osta-painikkeen klikkaamisen jälkeen järjestelmä tekee sinulle laskun. Voit maksaa laskun verkkopankkipainikkeen kautta. Verkkopankkipainikkeen kautta maksaessa maksu rekisteröityy järjestelmään saman tien ja pääset varaamaan konepaikat ilman odottelua.
  5. Ryhmänjohtaja varaa paikat. Paikat voi varata, kun lasku on maksettu ja maksu on rekisteröitynyt järjestelmään. Ryhmänjohtaja varaa konepaikat koko ryhmälle. Valitse konepaikkasi joko pöydän päästä tai varatun paikan vierestä. Varaamme oikeuden tiivistää rivejä poistamalla ryhmien väliin tai sisään jätetyt tyhjät paikat ryhmiä/konepaikkoja liikuttamalla. Kun olet valinnut paikat, klikkaa "Lukitse valitut paikat" -painiketta, jolloin valitut paikat lukitaan. Tämän jälkeen et voi enää muuttaa valittuja paikkoja.
  6. Siirrä paikat ryhmän jäsenille. Paikkojen varauksen jälkeen ryhmänjohtaja näkee varatut paikkansa sivulta Konepaikat -> Omat paikkavaraukset. Tältä sivulta ryhmänjohtaja voi jakaa paikat ryhmän jäsenilleen syöttämättä ryhmän jäsenen sähköpostiosoitteen kenttään Sähköpostiosoite ja painamalla nappia Siirrä paikka. 
  7. Aseta profiiliisi kasvokuva. Saat asetettua profiiliisi kuvan menemällä sivulle Profiili -> Omat tiedot. Ota kuva painamalla nappia Ota kuva webkameralla. Voit myös ladata kuvan tietokoneeltasi valitsemalla Choose file ja tämän jälkeen paina Lähetä kuva. Kuvasta tulee erottaa sinun kasvosi selkeästi. Pidä huoli, että jokaisella ryhmäläiselläsi on myös asetettuna kasvokuva itsestään profiiliinsa.
  8. Tositteen tulostaminen. Jokainen ryhmän jäsen tulostaa oman lipputositteensa sen jälkeen kun hänelle on siirretty paikka. Muista ottaa tulostettu lipputosite mukaan tapahtumaan, varsinainen pääsylippu annetaan tapahtumaan tultaessa infotiskillä tulostettua lipputositetta vastaan!

Jos on jotain epäselvää lue FAQ ennen kuin kysyt asiaasi järjestäjiltä. Ohjeet paikalle saapumiseen ja sisääntuloon löytyvät Saapuminen tapahtumaan -oppaista. Jos vahvistusviesti ei tule perille, tarkista jäikö se roskapostifiltteriin. Hotmail- ja suomi24-palvelun sähköpostiosoitteet eivät toimi lipunmyyntijärjestelmässä.

Liput

Liput Vectoramaan myydään ennakkoon verkkosivujemme kautta. Lisäksi konepaikattomia lippuja myydään tapahtuman sisäänkäynnillä. Myös tietokonepaikkalippuja myydään sisäänkäynnillä, mikäli niitä on vielä jäljellä, mutta ryhmäalennukset eivät silloin päde ja lippuja on rajattu määrä. Vuosina 2013, 2014 ja 2016 konepaikkaliput myytiin loppuun, joten jos haluat varmistaa paikkasi Vectoramaan, varaa lippusi ennakkoon.

Konepaikkalippunsa ennakkoon ostaneita koskevat ryhmäalennukset. Ryhmäalennukset koskevat ainoastaan tavallisia konepaikkoja. Tietokonepaikkalipulla saat itsellesi pöydästä varatun 80 cm leveän tilan koko tapahtuman ajaksi.

Pro- ja Premium-konepaikat

Pro- ja Premium-konepaikat ovat normaalia paikkaa leveämpiä ja sijaitsevat paremmassa osassa salia. Näillä paikoilla saat toisen verkkopistokkeen, joten jos tarvitset verkon myös konsolille niin sekin on mahdollista. Muita etuja ovat muun muassa tavallista jämerämmät sähköt ja lattialla oleva messumatto. Yli 500W laitteista tulee kuitenkin ilmoittaa järjestäjille hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua.
Pro- ja Premium-konepaikan ostaneiden sisäänpääsy avataan tunti ennen ovien avaamista, eli Pro- ja Premium-konepaikan lunastaneet pääsevät ensimmäisenä tapahtumaan sisään. Pro- ja Premium-konepaikkoja pääsee ostamaan 16.3.2017 klo 18.00 alkaen.

Pro-konepaikat

Pro-konepaikat sijaitsevat salin vasemmassa ja oikeassa reunassa katsomon alakäytävällä sekä Screenin takana katsomossa sijaitsevilla tasanteilla. Paikan leveys on noin metri.

Premium-konepaikat

Premium-konepaikat ovat parhaita aitiopaikkoja, joilta on suora näkyvyys pääscreenille. Paikat sijaitsevat screeniä vastapäätä olevan katsomon loosheissa oheistoimintakäytävän takana.

Yhteen looshiin mahtuu viisi Premium-konepaikkaa.

Premium-konepaikan takana oleva tila mahdollistaa nukkumisen.

Konepaikkalippujen hinnat 2017

1-4 konepaikkaa: 35 €/kpl
5-9 konepaikkaa: 31 €/kpl
10-> konepaikkaa: 29 €/kpl
Ovelta ilman ennakkovarausta 40 €/kpl

Pro-konepaikka 75 €/kpl

Premium-konepaikka 95 €/kpl

Konepaikkalippu sisältää aina yhden konepaikan.

Lippujen ennakko-ostaminen ja varaaminen isoille ryhmille

Lipunmyynti konepaikkalipuille aukeaa 1.3.2017. Liput voi tällöin ostaa minkä tahansa kokoinen ryhmä, mutta konepaikkoja ei pääse vielä varaamaan kartasta. Konepaikkojen ennakkovaraus isoille ryhmille tapahtuu 15.3.2017. Isoiksi ryhmiksi lasketaan ryhmät, joissa on ostettuja lippuja vähintään 5kpl. Varaus tulee tapahtumaan kokojärjestyksessä ja tarkempi aikataulu ilmoitetaan lähempänä varauspäivämäärää. Varatessasi lippuja huomioi, että antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään lippujen ostosta vahvistus ja muita olellisia tietoja. On erittäin tärkeää, että ilmoitat toimivan ja aktiivisesti käytössäsi olevan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Aikaisempina vuosina useilla luukku sähköpostin käyttäjillä on ollut ongelmia laatikon täyttymisen kanssa, jolloin heille on jäänyt tulematta tärkeitä posteja.

Isojen ryhmien ryhmänjohtajien palkitseminen

Palkitsemme isojen ryhmien johtajat. Jokainen 15 konepaikallista osallistujaa ryhmäänsä kerännyt ryhmänjohtaja saa yhden ilmaisen konepaikan ryhmäänsä ja 25 ryhmään kerännyttä kaksi ilmaista konepaikkaa. Ryhmänjohtaja voi myydä tai antaa tämän lipun eteenpäin (huomioi kuitenkin että tämä konepaikka on osa ryhmääsi vaikka sen myisitkin).

Ilmainen konepaikka pitää lunastaa ennen tapahtumaa, ja ovelta näiden paikkojen lunastaminen ei enää onnistu. Jos ryhmässäsi on 15 (tai yli) konepaikallista osallistujaa, ota meihin yhteyttä mailitse liput maksettuasi. Kerro meille ryhmäsi tiedot, sekä ilmaislipun käyttävän henkilön tiedot. Mailaa meille osoitteeseen liput@vectorama.info

Vectoraman konepaikattomien lippujen hinnat

Sisäänpääsylipulla pääset vapaasti tapahtuma-alueelle ja voit osallistua esimerkiksi oheistoiminta-alueen tarjoamaan ohjelmaan. Hyvä vaihtoehto jos et tuo tietokonetta mukanasi (toki kannettavan voit ottaa mukaasi). Muista, että sinulle ei ole pöytäpaikkaa tällä lipulla.

Konepaikaton lippu maksaa 20€/kpl.

HUOM! Osallistumismahdollisuuden compoihin voidaan taata ainoastaan konepaikalta. Emme voi taata vierailijoille tarkoitetun langattoman verkon soveltuvuutta pelaamiseen kovan käytön vuoksi, eikä vierailijalipun ostaneille kävijöille ole tarjolla pöytäpaikkaa eikä sähköä ole välttämättä saatavilla.

Jos osallistut tapahtumaan ilman ennakkovarausta niin muista, että konepaikkalippujen myynti ovelta alkaa torstaina klo 18. Konepaikkoja on rajoitettu määrä ja ryhmäalennukset eivät päde enää tässä vaiheessa.

Takaisinmaksu

Ennakkoon maksettuja lippuja ei suoriteta takaisin ilman erittäin raskauttavaa syytä, kuten osallistujan itsensä tai lähiomaisen äkillinen vakava sairastuminen. Mikäli joudut perumaan saapumisesi voit kuitenkin myydä paikkasi eteenpäin esim. Vectoraman Facebook-sivulla.