Näkymä on vanhentunut

Sivu on vanhentunut. Ole hyvä ja päivitä sivu.

Valikko
Luo käyttäjä
Salasanan palautus
Finnish
English
Ohje sivulle
Muokkaa sivun ohjetta
Ohjeet ovat universaaleja ja ne näkyvät kaikissa moya-lippukaupoissa!
Ollaan iframessa

Vectorama 2024

Ouluhallissa 6.–9.6.2024.

Ohjeet tietokonepaikkalipun ostamiseen

Lue ensin ohjeet tarkasti ja siirry vasta sitten lipunmyyntijärjestelmään ostamaan lippuja.

 1. Kokoa oma ryhmäsi. Mitä isompi ryhmä, sitä halvemmat ovat tietokonepaikkaliput. (ks. ryhmäalennukset). Valitkaa ryhmästä ryhmänjohtaja, joka hoitaa lippujen ostamisen ja koodien jakamisen ryhmälle. Huom! paikat varataan käyttäjätunnuksittain. Osta liput yhdellä käyttäjätunnuksella, jotta pääset varaamaan vierekkäiset paikat yhdellä kertaa. Voit ostaa samalle käyttäjätunnukselle myöhemmin lisää paikkoja, jolloin paikkojen valinta tapahtuu samaan aikaan. 
 2. Rekisteröitykää lipunmyyntiin. Kaikkien jäsenten tulee rekisteröityä itse lipunmyyntijärjestelmään, syöttää tietonsa ja lisätä kuvansa.
 3. Ryhmänjohtaja ostaa liput. Ryhmänjohtaja ostaa konepaikkaliput koko ryhmälle. Varmista, että konepaikkojen määrä on oikea, ennen kuin klikkaat Osta-painiketta.
 4. Ryhmänjohtaja maksaa tilauksen. Osta-painikkeen klikkaamisen jälkeen järjestelmä tekee sinulle laskun. Voit maksaa laskun verkkopankkipainikkeen kautta. Verkkopankkipainikkeen kautta maksaessa maksu rekisteröityy järjestelmään saman tien ja pääset varaamaan konepaikat ilman odottelua.
 5. Ryhmänjohtaja varaa paikat. Konepaikkojen varaaminen aukeaa 23.4. klo 18. Paikat voi varata, kun lasku on maksettu ja maksu on rekisteröitynyt järjestelmään. Ryhmänjohtaja varaa konepaikat koko ryhmälle. Valitse konepaikkasi joko pöydän päästä tai varatun paikan vierestä. Varaamme oikeuden tiivistää rivejä poistamalla ryhmien väliin tai sisään jätetyt tyhjät paikat ryhmiä/konepaikkoja liikuttamalla. Kun olet valinnut paikat, klikkaa "Lukitse valitut paikat" -painiketta, jolloin valitut paikat lukitaan. Tämän jälkeen et voi enää muuttaa valittuja paikkoja.
 6. Ryhmänjohtaja luovuttaa paikat ryhmän jäsenille. Paikkojen varauksen jälkeen ryhmänjohtaja näkee varatut paikkansa sivulta Konepaikat Omat paikkavaraukset. Tältä sivulta ryhmänjohtaja voi luovuttaa paikat ryhmän jäsenilleen syöttämällä ryhmän jäsenen sähköpostiosoitteen kenttään Sähköpostiosoite ja painamalla nappia Luovuta paikka käyttäjälle.
 7. Asettakaa profiileihinne kasvokuva. Saat asetettua profiiliisi kuvan menemällä sivulle Profiili Omat tiedot. Ota kuva painamalla nappia Ota kuva webkameralla. Voit myös ladata kuvan tietokoneeltasi valitsemalla Choose file (tai Valitse tiedosto) ja tämän jälkeen paina Lähetä kuva. Kuvasta tulee erottaa sinun kasvosi selkeästi. Pidä huoli, että jokaisella ryhmäläiselläsi on myös asetettuna kasvokuva itsestään profiiliinsa. Huomioi, että kuvan tulisi olla pystysuorassa.
 8. Tulostakaa lipputositteenne. Jokainen ryhmän jäsen tulostaa oman lipputositteensa sen jälkeen kun hänelle on siirretty paikka. Muista ottaa tulostettu lipputosite mukaan tapahtumaan, varsinainen pääsylippu annetaan tapahtumaan tultaessa infotiskillä tulostettua lipputositetta vastaan!

Jos on jotain epäselvää lue usein kysytyt kysymykset ennen kuin kysyt asiaasi järjestäjiltä. Ohjeet paikalle saapumiseen ja sisääntuloon löytyvät Saapuminen tapahtumaan -oppaista. Jos vahvistusviesti ei tule perille, tarkista jäikö se roskapostisuodattimeen. Hotmail- ja Suomi24-palvelun sähköpostiosoitteet eivät toimi lipunmyyntijärjestelmässä.

Ohjeet tietokonepaikkavarauksien siirtämiseen

Kertaalleen varattuja paikkoja ei voi siirtää itse. Paikkojen siirrosta voi laittaa pyynnön asiakaspalveluumme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen liput@vectorama.info. Pyynnössä tulee käydä ilmi perustelut paikkojen siirrolle.

Liput ja hinnat 2024

Liput Vectoramaan myydään ennakkoon verkkosivujemme kautta. Lisäksi konepaikattomia lippuja myydään tapahtuman sisäänkäynnillä. Myös tietokonepaikkalippuja myydään sisäänkäynnillä, mikäli niitä on vielä jäljellä, mutta ryhmäalennukset eivät silloin päde ja lippuja on rajattu määrä. Vuosina 2013, 2014, 2016, 2018 ja 2019 konepaikkaliput myytiin loppuun, joten jos haluat varmistaa paikkasi Vectoramaan, varaa lippusi hyvissä ajoin ennakkoon.

Huomaathan, että konepaikkojen varaaminen paikkakartasta tapahtuu erillisenä aikana niiden ostamisesta.

Konepaikkalippunsa ennakkoon ostaneita koskevat ryhmäalennukset. Määräalennukset annetaan vain kerta ostoksista ja ne koskevat vain normaaleja konepaikkoja sekä pro-konepaikkoja. Tietokonepaikkalipulla saat itsellesi pöydästä varatun 80 cm leveän tilan koko tapahtuman ajaksi.

LIPPUHINNAT 15.2.2023 KLO 18 ALKAEN

Normaalit konepaikat:

Pro-konepaikat:

 • 1-4 kpl: 66 €/kpl
 • 5-9 kpl: 61 €/kpl
 • 10 -> kpl: 57 €/kpl
Premium-konepaikat:
 • 160 € / kpl
 • Minimiostos 5 paikkaa per ryhmä
Forever alone: 39 €/kpl

Konepaikattomat liput to–su: 20 €/kpl

Vierailijalippu: Ilmainen
 • pe ja la klo 14-20
 • pääsy pärinäareenalle
Konepaikkalippu ovelta

Normaali: 50 €/kpl
Pro: 70 €/kpl
Myydään, mikäli paikkoja on jäljellä
  Jäljellä olevien konepaikkalippujen myynti ovelta alkaa torstaina klo 18:00. Konepaikkoja on rajoitettu määrä ja ryhmäalennukset eivät päde enää tässä vaiheessa. Huomaathan, että tapahtuma voi olla loppuunmyyty, jolloin ovelta ei myydä laisinkaan konepaikkoja.

  Lippujen ennakko-ostaminen ja varaaminen ryhmille

  Lipunmyynnin auettua voit ostaa paikkoja kaiken kokoisille ryhmille, mutta konepaikkoja ei pääse vielä varaamaan (valitsemaan) kartasta. Aikataulussa on erikseen ilmoitettu konepaikkojen varauksen alkaminen. Tällöin ryhmät pääsevät varaamaan paikkojaan. Varausvuorot jaetaan yksitellen isoimmasta pienimpään ryhmään. Kullakin ryhmällä on 1 minuuttia aikaa varata paikkansa, jonka jälkeen varausmahdollisuus annetaan seuraavalle jonossa olevalle. Kun kaikki yli 10 hengen ryhmät ovat varanneet paikkansa annetaan varausmahdollisuus asteittain yhtä aikaa useammalle ryhmälle.

  Paikkojen varaaminen tapahtuu lippukaupassa sivulla Kauppa -> Varaa paikkasi. Pääsette tällä sivulla asettumaan jonoon varauksen aikataulussa määriteltynä ajanhetkenä.

  Varatessasi lippuja huomioi, että antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään lippujen ostosta vahvistus ja muita oleellisia tietoja. On erittäin tärkeää, että ilmoitat toimivan ja aktiivisesti käytössäsi olevan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Jos käytät (ethän käytä) luukku.com sähköpostia tarkistathan päivittäin ettei laatikkosi ole täysi.

  Vectoraman konepaikattomat liput

  Sisäänpääsylipulla pääset vapaasti tapahtuma-alueelle ja voit osallistua esimerkiksi oheistoiminta-alueen tarjoamaan ohjelmaan. Konepaikaton lippu on hyvä vaihtoehto, jos et tuo pöytäkonetta mukanasi – kannettavia tietokoneita voi käyttää. Muista, että sinulle ei ole pöytäpaikkaa tällä lipulla.

  HUOM! Osallistumismahdollisuuden compoihin voidaan taata ainoastaan konepaikalta. Emme voi taata vierailijoille tarkoitetun langattoman verkon soveltuvuutta pelaamiseen kovan käytön vuoksi, eikä vierailijalipun ostaneille kävijöille ole tarjolla pöytäpaikkaa tai välttämättä sähköäkään.

  Takaisinmaksu

  Ennakkoon maksettuja lippuja ei suoriteta takaisin ilman erittäin raskauttavaa syytä, kuten osallistujan itsensä tai lähiomaisen äkillinen vakava sairastuminen. Mikäli joudut perumaan saapumisesi, voit kuitenkin myydä paikkasi eteenpäin esim. Vectoraman Facebook-sivulla.

  Pro- ja Premium-konepaikat

  Pro- ja Premium-konepaikat ovat normaalia paikkaa leveämpiä ja sijaitsevat paremmassa osassa salia. Näillä paikoilla saat toisen verkkopistokkeen, joten jos tarvitset verkon myös konsolille niin sekin on mahdollista. Muita etuja ovat muun muassa tavallista jämerämmät sähköt. Yli 500W laitteista tulee kuitenkin ilmoittaa järjestäjille hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua.

  Pro- ja Premium-konepaikan ostaneiden sisäänpääsy avataan tunti ennen ovien avaamista, eli Pro- ja Premium-konepaikan lunastaneet pääsevät ensimmäisenä tapahtumaan sisään. Pro- ja Premium-konepaikkojen myynti tapahtuu aikataulun mukaisesti.

  Pro-konepaikat sijaitsevat salin keskellä. Paikan leveys on noin metri.

  Premium-konepaikat ovat parhaita aitiopaikkoja hyvällä näkymällä lanialueelle. Messumatolla ja moltonilla rajattu lounge on ostettavissa minimissään 5 hengen ryhmälle, mutta ne voidaan rakentaa myös isommalle ryhmälle. Loungessa valmiiksi rakennettujen konepaikkojen leveys on 100 cm. 

  Voit tuoda loungeen muun muassa omia sohvia, kodinkoneita ja sänkyjä. Loungessa sinulla on oikeus nukkua oman konepaikkasi läheisyydessä, ja konepaikan takana on huikeat 4 metriä tilaa ryhmäsi käyttöön.

  Kussakin loungessa on oma taulutelevisio jossa näkyy pääscreenin sisältö. Muita etuja ovat muun muassa tavallista jämerämmät sähköt ja mahdollisuus saada 10 Gbps kuituverkkoyhteys sekä runsaasti lisäverkkopistokkeita pelikonsoleita, televisioita ym. omia laitteita varten. 

  Pro- ja Premium-konepaikan ostaneiden sisäänpääsy avataan tunti ennen ovien avaamista, eli Pro- ja Premium-konepaikan lunastaneet pääsevät ensimmäisinä tapahtumaan sisään.