Näkymä on vanhentunut

Sivu on vanhentunut. Ole hyvä ja päivitä sivu.

Valikko
Luo käyttäjä
Salasanan palautus
Finnish
English
Ohje sivulle
Muokkaa sivun ohjetta
Ohjeet ovat universaaleja ja ne näkyvät kaikissa moya-lippukaupoissa!
Ollaan iframessa

Tapahtuma on peruttu!

Tapahtuma on peruttu, lisätietoja löytyy täältä.

Vectorama 2020

Oulun Jäähallissa 4.–7.6.2020.

Lipunmyynnin aikataulu

Ohjeet tietokonepaikkalipun ostamiseen

Lue ensin ohjeet tarkasti ja siirry vasta sitten lipunmyyntijärjestelmään ostamaan lippuja.

  1. Kokoa oma ryhmäsi. Mitä isompi ryhmä, sitä halvemmat ovat tietokonepaikkaliput. (ks. ryhmäalennukset). Valitkaa ryhmästä ryhmänjohtaja, joka hoitaa lippujen ostamisen ja koodien jakamisen ryhmälle. Huom! paikat varataan käyttäjätunnuksittain. Osta liput yhdellä käyttäjätunnuksella, jotta pääset varaamaan vierekkäiset paikat yhdellä kertaa. Voit ostaa samalle käyttäjätunnukselle myöhemmin lisää paikkoja, jolloin paikkojen valinta tapahtuu samaan aikaan. 
  2. Rekisteröitykää lipunmyyntiin. Kaikkien jäsenten tulee rekisteröityä itse lipunmyyntijärjestelmään, syöttää tietonsa ja lisätä kuvansa.
  3. Ryhmänjohtaja ostaa liput. Ryhmänjohtaja ostaa konepaikkaliput koko ryhmälle. Varmista, että konepaikkojen määrä on oikea, ennen kuin klikkaat Osta-painiketta.
  4. Ryhmänjohtaja maksaa tilauksen. Osta-painikkeen klikkaamisen jälkeen järjestelmä tekee sinulle laskun. Voit maksaa laskun verkkopankkipainikkeen kautta. Verkkopankkipainikkeen kautta maksaessa maksu rekisteröityy järjestelmään saman tien ja pääset varaamaan konepaikat ilman odottelua. Huom! 7.2. klo 18 - 11.2. klo 17.59 liput ovat ostettavissa, mutta eivät varattavissa. Tällä aikavälillä ostetut liput varataan kokojärjestyksessä 11.2. klo 18 alkaen.
  5. Ryhmänjohtaja varaa paikat. Paikat voi varata, kun lasku on maksettu ja maksu on rekisteröitynyt järjestelmään. Ryhmänjohtaja varaa konepaikat koko ryhmälle. Valitse konepaikkasi joko pöydän päästä tai varatun paikan vierestä. Varaamme oikeuden tiivistää rivejä poistamalla ryhmien väliin tai sisään jätetyt tyhjät paikat ryhmiä/konepaikkoja liikuttamalla. Kun olet valinnut paikat, klikkaa "Lukitse valitut paikat" -painiketta, jolloin valitut paikat lukitaan. Tämän jälkeen et voi enää muuttaa valittuja paikkoja.
  6. Ryhmänjohtaja luovuttaa paikat ryhmän jäsenille. Paikkojen varauksen jälkeen ryhmänjohtaja näkee varatut paikkansa sivulta Konepaikat Omat paikkavaraukset. Tältä sivulta ryhmänjohtaja voi luovuttaa paikat ryhmän jäsenilleen syöttämällä ryhmän jäsenen sähköpostiosoitteen kenttään Sähköpostiosoite ja painamalla nappia Luovuta paikka käyttäjälle.
  7. Asettakaa profiileihinne kasvokuva. Saat asetettua profiiliisi kuvan menemällä sivulle Profiili Omat tiedot. Ota kuva painamalla nappia Ota kuva webkameralla. Voit myös ladata kuvan tietokoneeltasi valitsemalla Choose file (tai Valitse tiedosto) ja tämän jälkeen paina Lähetä kuva. Kuvasta tulee erottaa sinun kasvosi selkeästi. Pidä huoli, että jokaisella ryhmäläiselläsi on myös asetettuna kasvokuva itsestään profiiliinsa.
  8. Tulostakaa lipputositteenne. Jokainen ryhmän jäsen tulostaa oman lipputositteensa sen jälkeen kun hänelle on siirretty paikka. Muista ottaa tulostettu lipputosite mukaan tapahtumaan, varsinainen pääsylippu annetaan tapahtumaan tultaessa infotiskillä tulostettua lipputositetta vastaan!

Jos on jotain epäselvää lue usein kysytyt kysymykset ennen kuin kysyt asiaasi järjestäjiltä. Ohjeet paikalle saapumiseen ja sisääntuloon löytyvät Saapuminen tapahtumaan -oppaista. Jos vahvistusviesti ei tule perille, tarkista jäikö se roskapostisuodattimeen. Hotmail- ja Suomi24-palvelun sähköpostiosoitteet eivät toimi lipunmyyntijärjestelmässä.

Ohjeet tietokonepaikkavarauksien siirtämiseen

Kertaalleen varattuja paikkoja ei voi siirtää itse. Paikkojen siirrosta voi laittaa pyynnön asiakaspalveluumme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen liput@vectorama.info. Pyynnössä tulee käydä ilmi perustelut paikkojen siirrolle.

Liput ja hinnat 2020

Liput Vectoramaan myydään ennakkoon verkkosivujemme kautta. Lisäksi konepaikattomia lippuja myydään tapahtuman sisäänkäynnillä. Myös tietokonepaikkalippuja myydään sisäänkäynnillä, mikäli niitä on vielä jäljellä, mutta ryhmäalennukset eivät silloin päde ja lippuja on rajattu määrä. Vuosina 2013, 2014, 2016, 2018 ja 2019 konepaikkaliput myytiin loppuun, joten jos haluat varmistaa paikkasi Vectoramaan, varaa lippusi hyvissä ajoin ennakkoon.

Ensimmäisenä tulevat myyntiin premium-konepaikat, jotka huutokaupataan looseina 20.1.–2.2.2020 välisenä aikana. Pro-konepaikat tulevat myyntiin 6.2. ja kaikki loput konepaikat 7.2. Huomaathan, että konepaikkojen varaaminen paikkakartasta tapahtuu erillisenä aikana niiden ostamisesta.

Konepaikkalippunsa ennakkoon ostaneita koskevat ryhmäalennukset. Määräalennukset annetaan vain kerta ostoksista ja ne koskevat vain tavallisia konepaikkoja. Tietokonepaikkalipulla saat itsellesi pöydästä varatun 80 cm leveän tilan koko tapahtuman ajaksi.

Jäljellä olevien konepaikkalippujen myynti ovelta alkaa torstaina klo 18:00. Konepaikkoja on rajoitettu määrä ja ryhmäalennukset eivät päde enää tässä vaiheessa. Huomaathan, että tapahtuma voi olla loppuunmyyty, jolloin ovelta ei myydä laisinkaan konepaikkoja.

Lippujen ennakko-ostaminen ja varaaminen ryhmille

Lipunmyynnin auettua voit ostaa paikkoja kaiken kokoisille ryhmille, mutta konepaikkoja ei pääse vielä varaamaan (valitsemaan) kartasta. Aikataulussa on erikseen ilmoitettu konepaikkojen varauksen alkaminen. Tällöin ryhmät pääsevät varaamaan paikkojaan. Varausvuorot jaetaan yksitellen isoimmasta pienimpään ryhmään. Kullakin ryhmällä on 3 minuuttia aikaa varata paikkansa, jonka jälkeen varausmahdollisuus annetaan seuraavalle jonossa olevalle. Kun kaikki yli 10 hengen ryhmät ovat varanneet paikkansa annetaan varausmahdollisuus asteittain yhtä aikaa useammalle ryhmälle.

Varatessasi lippuja huomioi, että antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään lippujen ostosta vahvistus ja muita oleellisia tietoja. On erittäin tärkeää, että ilmoitat toimivan ja aktiivisesti käytössäsi olevan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Jos käytät (ethän käytä) luukku.com sähköpostia tarkistathan päivittäin ettei laatikkosi ole täysi.

Isojen ryhmien ryhmänjohtajien palkitseminen

Palkitsemme isojen ryhmien johtajat seuraavasti:

Ryhmänjohtaja voi myydä tai antaa ilmaiset konepaikat eteenpäin (huomioi kuitenkin että tämä konepaikka on osa ryhmääsi vaikka sen myisitkin).

Ryhmäalennukset pätevät vain kertaostoksiin, mutta ilmaiskonepaikat jaetaan kokonaiskonepaikkamäärän mukaan. Eli jos ryhmä ostaa 14 konepaikkaa ensimmäisellä laskulla ja ostaa myöhemmin yhden lisää, saat tässä kohtaa 1 ilmaisen konepaikan, koska ryhmän ostettu konepaikkamäärä on tällöin 15. Mutta tuohon yhteen ylimääräiseen konepaikkaan ei tällöin päde ne alennukset, millä 14 ensimmäistä konepaikkaa on ostettu.

Ilmaisen konepaikan saadakseen, pitää se erikseen pyytää ja lunastaa ennen tapahtumaa. Ovelta näiden paikkojen lunastaminen ei enää onnistu.

Jos ryhmässäsi on 15 (tai yli) konepaikallista osallistujaa, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen liput@vectorama.info lippujen oston ja maksun jälkeen.

Vectoraman konepaikattomat liput

Sisäänpääsylipulla pääset vapaasti tapahtuma-alueelle ja voit osallistua esimerkiksi oheistoiminta-alueen tarjoamaan ohjelmaan. Konepaikaton lippu on hyvä vaihtoehto, jos et tuo pöytäkonetta mukanasi – kannettavia tietokoneita voi käyttää. Muista, että sinulle ei ole pöytäpaikkaa tällä lipulla.

HUOM! Osallistumismahdollisuuden compoihin voidaan taata ainoastaan konepaikalta. Emme voi taata vierailijoille tarkoitetun langattoman verkon soveltuvuutta pelaamiseen kovan käytön vuoksi, eikä vierailijalipun ostaneille kävijöille ole tarjolla pöytäpaikkaa tai välttämättä sähköäkään.

Takaisinmaksu

Ennakkoon maksettuja lippuja ei suoriteta takaisin ilman erittäin raskauttavaa syytä, kuten osallistujan itsensä tai lähiomaisen äkillinen vakava sairastuminen. Mikäli joudut perumaan saapumisesi, voit kuitenkin myydä paikkasi eteenpäin esim. Vectoraman Facebook-sivulla.

Pro- ja Premium-konepaikat

Pro- ja Premium-konepaikat ovat normaalia paikkaa leveämpiä ja sijaitsevat paremmassa osassa salia. Näillä paikoilla saat toisen verkkopistokkeen, joten jos tarvitset verkon myös konsolille niin sekin on mahdollista. Muita etuja ovat muun muassa tavallista jämerämmät sähköt ja lattialla oleva messumatto. Yli 500W laitteista tulee kuitenkin ilmoittaa järjestäjille hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua.

Pro- ja Premium-konepaikan ostaneiden sisäänpääsy avataan tunti ennen ovien avaamista, eli Pro- ja Premium-konepaikan lunastaneet pääsevät ensimmäisenä tapahtumaan sisään. Pro- ja Premium-konepaikkojen myynti tapahtuu aikataulun mukaisesti. Premium-paikat tullaan huutokauppaamaan.

Pro-konepaikat sijaitsevat salin vasemmassa ja oikeassa reunassa katsomon alakäytävällä. Paikan leveys on noin metri.

Premium-konepaikat ovat parhaita aitiopaikkoja, joilta on suora näkyvyys pääscreenille. Paikat sijaitsevat screeniä vastapäätä olevan katsomon loosheissa oheistoimintakäytävän takana. Yhteen loosiin mahtuu maksimissaan 10 Premium-konepaikkaa. Premium-konepaikan takana oleva tila mahdollistaa nukkumisen.